Истураат вотка по скапи часовници, во бесни автомобили бројат пари, луксуз на сите страни! Вака се однесуваат богатите деца од Балканот

Веќе некое време постојат бројни Инстаграм профили кои го собираат сиот луксуз и раскош со кој на оваа социјална мрежа се фалат “клинци” од разни светски краишта.

Скапи часовници, приватни авиони, реки шампањ, брдо пари – сето тоа ги “краси” страните на “богати деца од Дубаи, Лондон, Рим, Будимпешта…”

А сега, време е и за Балканците. Погледнете како се однесуваат наследниците на богатите Босанци, Срби, Хрвати, кои во главно се стационирани надвор од балканските земји, Австрија или Швајцарија.

Тука има и по некој скап часовник како задолжителен додаток.

Задолжителни се и шишињата скапи пијалаци.

… и секако, скапите автомобили…

И луксузните патувања.

И расфрлање со пари во “сиров” облик.

Leave a comment

error: Content is protected !!