Истражување: Британската актерка го има математички “најсовршеното” женско тело

Научниците од Универзитетот во Тексас направиле математичко истражување, според кое англиската актерка и манекенка го совршува совршеното женско тело.

Ја препознавате по фотографиите, станува збор за Кели Брук.

Според таа математичка формула, жената треба да има минимален вишок на килограми, за да зрачи со здравје, задоволство и убавина.

Leave a comment

error: Content is protected !!