„Ingrid Goes west“: Филм за тоа колку може да забегате поради Инстаграм

Холивудскиот филм „Ingrid Goes west” е симпатична драма комедија за Ингрид која поради Инстаграм ќе направи милион лудории.

Најчесто не сме свесни какви лудаци се кријат зад профилите на социјалните мрежи. Некогаш дури се во форма и на најголемите инфуленсери, а никој не претпоставува дека и оние што делуваат најсамоуверено, всушност се социопати.

„Ingrid goes west” е забавен филм кој откако ќе го изгледате ќе ве натера да размислите на темата Инстаграм и колку всушност влијае негативно врз нашите животи.

Во продолжение погледнете го трејлерот, а секако доколку сте Инста и Фејсбук фан задолжително погледнете го и филмот:

 

Leave a comment

error: Content is protected !!