Имала 120 кила, сопругот пред љубовницата ја нарекол крава – ова е нејзината одмазда

Бетси Ајал била убедена дека сè е во ред во нејзиниот брак, сè додека не ги видела пораките кои нејзиниот сопруг ги разменувал со друга жена преку Фејсбук.

„Пронајдов пораки во кои тој и друга жена ме нарекуваат ‘крава’. Тоа ме докрајчи и ми се сруши целиот свет“, раскажала Бетси Ајал од Тексас во 2017-та година за Дејли Меил и додала: „Секогаш ми велеше дека изгледам убаво и се трудеше во секое време да имам храна. Ме уништија пораките, бидејќи делуваше како да сака да останам таква каква што бев“.

Бетси во тој момент имала 118 килограми. Благодарение на диетата и тренинзите, ослабнала 47 килограми. Направила целосна трансформација од себе.

Изневерувањето од поранешниот сопруг било само уште една причина зошто да направи ваква трансформација. Бетси сакала да се промени поради себе и ќерка си.

Успеала да ја сочува линијата и пронашла нова љубов.

Leave a comment

error: Content is protected !!