Груевски “уловен” во Будимпешта!

Веќе е познато дека по поранешниот македонски премиер е распишана меѓународна потерница поради издржување на затворска казна од две години, но познато е и дека тој “на гости” кај унгарскиот премиер Виктор Орбан.

Никола Груевски бил “уловен” за време на една од своите прошетки во главниот град на Унгарија, Будимпешта.

Оваа фотографија со голема брзина се шири на социјалните мрежи, ја објавија и голем број на медиуми, но сепак, нејзината автентичност не е потврдена.

Leave a comment

error: Content is protected !!