Господарите на Фотошоп не штедат никого: Корисниците бараат едно, а добиваат друго…

Доколку не сте задоволни со некоја од своите фотографии, овој кинески сајт ви дава можност да им пратите фотографија и барање да ви ја обработат на Фотошоп.

Кога ќе поставите фотографија, неколку корисници ја преработуваат и ви ја праќаат. Но, тука се секогаш оние кои сакаат да се пошегуваат со неразумните барања на другите корисници.

Барање: Ова е мојата  девојка, дали можете да направите нешто да изгледа посекси?

Пред:

Потоа:

Барање: Направете нешто да изгледам жешко и неодоливо

Пред:

Потоа:

Барање: Дали можете да направите нешто да изгледам помалку здодевно?

Пред:

Потоа:

Барање: Пријателот кој стои зад мене изгледа некако здодевно…Дали можете да направите да изгледа подраматично?

Пред:

Потоа:

Барање: Немојте да се шегувате со мене, во ред? Сакам на оваа фотографија да изгледам како гангстер или позната личност.

Пред:

Потоа:

Барање: Направете нешто да изгледам кул. Но немојте да штедите на ефекти.

Пред:

Потоа:

Барање: Отстранете ја мојата облека, тетоважата и сакам да држам некој нож! Сакам да изгледам како личност која би ви ги земала парите и животот

Пред:

Потоа:

Барање: Сакам да изгледам како храбар херој!

Пред:

Потоа:

Барање: Сакам да изгледам влијателно. Можеби некој политичар!

Пред:

Потоа:

Барање: Правете што сакате, само јас да бидам главен лик на фотографијата!

Пред:

Потоа:

Барање: Сакам да бидам на фотографијата заедно со некоја многу добра девојка.

Пред:

Потоа:

Барање: Сакам да изгледам многу опасно

Пред:

Потоа:

Барање: Сакам да имам многу, многу мускули

Пред:

Потоа:

Барање: Ова дете ни го украде кадарот! Не сакам никакви деца на фотографијата.

Пред:

Потоа:

Барање: Драги уметници, ве молам направете нешто…Нешто моќно!

Пред:

Потоа:

Барање: Сакам да бидам секси!

Пред:

Потоа:

Leave a comment

error: Content is protected !!