Голите гради ги покрила со рака: Албанката објавила селфи во топлес, а потоа го избришала

Атрактивната пејачка објавила своја секси фотографија од хотелска соба, а во прв план се нашле нејзините разголени гради.

Пејачката Рита Ора се фотографирала во хотелска соба во топлес издание и ги покажал градите, на радост на сите мажи кои ја следат на Инстаграм.

Меѓутоа, ова селфи не се задржало долго време на нејзиниот “Instagram Story”.

Рита се фотографирала со спуштен горен дел од бањарката, за да нејзините гради да дојдат во прв план. Градите се обидела да ги сокрие со рака, но сепак тие останале видливи.

Пејачката очигледно се покајала откако ја објавила оваа фотографија, па набрзо ја тргнала од своето “story”.

Leave a comment

error: Content is protected !!