Гигантски питон проголтал жена во Индонезија (видео)

Една жителка на област во Индонезија исчезнала откако отишла во бавчата која се наоѓала на километар одалеченост од куќата.

По неа се трагало и под дрво и под камен, но за жал жената завршила фатално. Британските медиуми објавија видео снимка на која јасно се гледа дека жената била проголтана од питон. Во оваа индонезиска област, има огромни питони, а оваа несреќна жителка завршила во утробата на питон долг цели осум метри.

За жал и немало спас. Кога ја пронашле таа веќе не покажувала знаци на живот.

Сличен инцидент на овој се има случено и во 2017 година на истиот остров. Тогаш седум метри долга змија проголтала фармер.

Погледнете како нејзините сожители го извадија телото од огромниот питон:

Leave a comment

error: Content is protected !!