Ги носев цел ден, без гаќички, само за тебе: Стјуардеса извела стриптиз, а еве зошто е суспендирана

Стјуардеса на “British Airways” е суспендирана откако на интернет објавила снимка на која ги мириса своите хулахопки, а потоа изведува стриптиз

Таа бизарната снимка ја направила веднаш по летот, а снимала како ја соблекува својата униформа и ги мириса своите чорапи.

“Да можеш барем да ги мириснеш…значи, сакаш да ги мирисам хулахопките и чевлите? Па најпрво морам да ги соблечам”, се само некои од речениците кои ги изговара стјуардесата додека ги држи своите хулахопки и чевли.

“Ги носев цел ден, без гаќички, само за тебе”, продолжува таа, а потоа ја откопчува маицата и вели: “Да си барем тука да ја откопчаш до крај. Се гледаме брзо…”.

Името на жената од снимката не е објавено, но познато е дека таа е суспендирана од “British Airways”.

“Нашите колеги мора да се држат до високи стандарди и очекуваме од нив да се однесуваат одговорно. Кога ова се случува, ние секогаш преземаме неопходни мерки”.

Leave a comment

error: Content is protected !!