Connect with us

Repriza.mk

Фудбалски мајстории: Се сеќавате ли на овие голови (ВИДЕО)

Фудбалски мајстории: Се сеќавате ли на овие голови (ВИДЕО)

Спорт

Фудбалски мајстории: Се сеќавате ли на овие голови (ВИДЕО)

Целата светска јавност со нетрпеливост го очекува почетокот на новата борба по титулата за СВЕТСКИ АС. И додека многумина шпекулираат за физичката состојба на огромниот број на таленти кој ќе излезат да ги бранат боите на земјите под кои настапуваат ние ги извдојуваме легендарните голови од мундијалите кои не смеат да бидат заборавени…

Leave a comment

Continue Reading
You may also like...

More in Спорт

To Top
error: Content is protected !!