Снимка со Папата е хит на интернет: Се наведнувале да му ја бакнат раката, а потоа почнал урнебесот

Видео-снимката од папата Франциско, кој во италијанскиот град Лорета ги трга рацете, додека верниците се обидуваат да го бакнат неговиот

Прочитај Повеќе

Луѓе од словенските држави кои неодоливо личат на славните светски личности

Веб страната “Славорум” пронашла неколку луѓе од словенските краеви, кои премногу личат на некои од славните личности. Овие луѓе буквално

Прочитај Повеќе
error: Content is protected !!