Никогаш повеќе туристи во Дубровник: На овој хрватски “дијамант” му се заканува катастрофа?

Дубровник е под неверојатна опсада на туристи ѝ му се заканува катастрофа поради нив, објавено е во прилог на списанието

Прочитај Повеќе

За овие летувалишта можеби не сте слушнале, а се наоѓаат во близина на Халкидики

Цените на овие летувалишта горе-долу се исти, а гужвите се неспоредливо помали. Иако многу од туристите сметаат дека не постои

Прочитај Повеќе

Ова е светската престолнина на марихуаната, а таа таму воопшто не е легална

Во далечните брда на Реинбоу регионот во источна Австралија се наоѓа мала населба со интересна репутација. Австралискиот град Нимбин има

Прочитај Повеќе
error: Content is protected !!