Зошто е вашиот телефон бавен? Веројатно сте инсталирале некоја од овие опасни апликации

Милиони корисници на Андроид симнале апликации кои им ги забавуваат телефоните и брзо им ја трошат батеријата. Истражувачите на безбедносната

Прочитај Повеќе

Ја памтите по провокативниот спот на “Boys”, а еве како изгледа денес оваа 51-годишна секс-бомба

Италијанската пејачка и во шестата деценија е вистинска секс-бомба. Италијанската пејачка Сабрина Салерно, која го полудела мажите со хитот “Boys”

Прочитај Повеќе
error: Content is protected !!