“Ме прашуваат “како да живеат здраво три дена пред смрт”! Па најдобро да почнете да се навикнувате на земја!”

Како во повеќето држави, така и во Босна и Херцеговина, медиумите се обидуваат да го свртат вниманието на јавноста кон

Прочитај Повеќе

Што може да ви направи пиењето на енергетски пијалаци во големи количини?

Откако секојдневно пиел најмалку шест енергетски пијалаци, учителиот Ден Ројалс покажал што таквата навика му направила на неговиот јазик, пишува

Прочитај Повеќе
error: Content is protected !!