“Боже мој!” – Како изгледа возењето во тунелот на Илон Маск?

Милијардерот и иноватор Илон Макс го отворил долгоочекуваниот тунел, а возењето го тестирала и една новинарка на “CBS”.

Колку и годело возењето можете да видите по нејзиниот израз на лицето. Новинарката толку се исплашиле од брзото везење, што го фатила Маск за рака, пцуела и го повикувала Господ.

“Не можеме да илетаме од шините?”, прашала исплашено новинарката Гејл Кинг. Маск се обидел да ја смири, но таа паничела до крајот на возењето.

“Колку е ова брзо”, прашала таа.

“Не сакам да се возам побрзо од ова, не благодарам”, рекла откако Маск и рекол дека се движат побавно од планираните 240 километри на час.

Leave a comment

error: Content is protected !!