Богата секс бомба: По наследничката на “Lamborghini” мажите губат глава

Името “Lamborghini” сите го поврзуваат со прекрасните и моќни спортски автомобили, а не со сексапилот, музиката и реалните шоу програми.

Меѓутоа, наследничката на основачот на оваа компанија, Феручио, е вистинска секс бомба, ријалити ѕвезда и пејачка, која настапува со името Елетра Ламборџини.

Има 23 години, и за тоа време веќе учествувала во реалното шоу “Super Shore”, станала ѕвезда на Инстаграм благодарение на секси клиповите, а се фотографирала и за италијанското издание на “Playboy”.

Богата наследничка на Ламборџини империјата неодамна запливала и во музичките води, а како се снашла во нив, проценете сами:

 

Leave a comment

error: Content is protected !!