Благица и Лила главни ѕвезди на геј свадба во Скопје

Во елитната скопска населба Бардовци, овој викенд се одржа геј свадбена прослава.

Во присуство на најблиските, на забава покрај базен, својот брак го овековечија двајца млади момци, едниот од Скопје, а другиот од Австралија, но со потекло од Македонија.

Малата интимна свадба била навистина весела. За новопочениот брачен пар пееле Благица Павловска и Владимир од Биоритам. Благица отпеала неколку песни и направила вистински штимунг на веселбата, а гостите велат дека била многу возбудена бидејќи пеела токму на ваква, за наши услови невообичаена свадба.

Меѓу малкуте, но избрани гости била и водителката Лила Филиповска која вели дека љубовта е љубов без разлика во која форма е и меѓу кого е. Лила на свадбата била придружувана од нејзиниот долгогодишен пријател, стилистот Владимир Трајковски, како и уште една згодна девојка, која потекнува од Србија.

Leave a comment

error: Content is protected !!