Бизарен тренд на социјалните мрежи: Жешки фотографии од работното место

Кога трендовите се во прашање, некои знаат да бидат навистина бизарни, но овој ќе му се допадне на посилниот пол.

Моментално владее ерата на социјалните мрежи, па така корисниците поставуваат разни фотографии на своите профили, но некогаш одат и чекор понапред.

Станува збор за правење на “секси селфи фотографии” на работа.

Девојките се луди по овој тренд, па ја користат секоја слободна можност да направат провокативни фотографии, без разлика дали се пред компјутер, во болница, во тоалет…

Leave a comment

error: Content is protected !!