Битолчанец ја фаќа сопругата на сред секс во автомобил и сето тоа го снима со камера

На видеото се гледа како маж оди неколку чекори низ полјана, и налетува на еден автомобил. Најпрво “културно” решава да тропне на прозорот од задната врата, а потоа почнува “расправијата”.

Битолчанецот ја начекува својата сопруга во “секс акција” со друг маж, па и вели дека “знаел дека ќе ја фати, и дека ја следел веќе некое време”.

Видеото завршува со урнебесен дијалог меѓу сопругот и љубовникот, а оригиналното видео можете да го видите на Мотика.

 

Leave a comment

error: Content is protected !!