Се качувал на Мон Блан, а во близина на врвот оставил справа за веслање! Британски маринец предизвикал меѓународен скандал

Маринецот од Британската кралска воена морнарица, Метју Дизни, се нашол на голема осуда на јавноста бидејќи справата за веслање ја

Прочитај Повеќе

Џек Ма има идеја за зголемување на продуктивноста: Луѓето треба да работат по четири часа, три дена во неделата

Кинескиот милијардер Џек Ма, кој долго време беше отворен поборник на екстремната кинеска работна култура, сега вели дека луѓето би

Прочитај Повеќе

Еве како светскиот шампион го слави својот роденден: Многу дрога и голи келнерки

Роденденската забава била и повеќе од луксузна. Мексиканецот Енди Руиз ја направил една од најголемите сензации во историјата на боксот

Прочитај Повеќе
error: Content is protected !!