Ауф каква реклама за хотел во Турција: Хотелиери, гледајте и учете што е добар маркетинг

Еве една фина рекламичка за хотелот Barut Acanthus & Cennet во Турција.

Рекламата  е толку добра, што веднаш ќе посакате да тркнете до аеродром и веќе утре наутро да се разбудите покрај море, или базен. На доручек или со коктел во раката.

Креативата за оваа реклама ја направи агенцијата Graphx.

Ова е одлична можност македонските хотелиери да научат како се прави добар маркетинг:

Leave a comment

error: Content is protected !!