Албанската пејачка целосно гола, луѓето ја гледале шокирано, а таа на плажа ги раширила нозете и покажала се

Албанската пејачка Блеона Черети (39) ги шокирала сите кои ја виделе за време на одморот на Сардинија.

Имено, таа на плажа дошла потполно гола, ако се земе во предвид дека тенката танга повеќе го откривала, отколку што го покривала задникот. Цело време се сончала и капела, а потоа седнала на пешкир и ги раширила нозете.

Потсетуваме, ова не е прв пат Блеона да шокира. Иако никогаш во јавност не се појавила целосно гола, можете да го пребарате нејзиното појавување на “Vanity Fair” забавата.

Leave a comment

error: Content is protected !!