Connect with us

Repriza.mk

А што ако Мистер Бин е главна улога во вашите омилени филмови?

Хумор

А што ако Мистер Бин е главна улога во вашите омилени филмови?

Сигурно и вие седевте пред малите екрани кога на телевизија одеше популарниот Мистер Бин.

Светот веројатно сѐ уште го обожува познатиот овој смешен лик, пренесен од британскиот актер Роуан Аткинсон.

Роуан Аткинсон одлично го одглуми “смотаниот” Британец по кој е снимен и ТВ серија и филм, но како би изгледале другите филмови доколку тој се нашол во главната улога токму во нив? Еве го одговорот!

 

 

Leave a comment

Continue Reading
You may also like...

More in Хумор

To Top
error: Content is protected !!