10 најдобри Марвел Актери

Сите ги сакаме филмовите на Марвел, почнувајќи од „Avengers”, преку „Guardians of the galaxy” до „Spiderman”.

Но, секој од нас има барем по еден омилен лик од сите Марвелови херои. Познатиот сајт Ранкер, ги праша своите читатели кој е нивен омилен актер/херој од Марвел? Интересно е што прв на листата е Тони Старк, односно Роберт Дауни Јр.

Целосна листа:

1. Robert Downey Jr.

2. Hugh Jackman

3. Patrick Stewart

4. Tom Hiddleston

5. Chris Hemsworth

6. Chris Evans

7. Chris Pratt

8. Ian McKellen

9. Scarlett Johansson

10. Michael Fassbender

Leave a comment

error: Content is protected !!