Љупчо Николовски – Ударот правдата ќе го зададе за секој!

Нема одлагање!

Туку напротив, ќе се забрзат Титаник, Тврдина, Таргет, Транспортер, ТНТ, Титаник 2, Тортура, Тврдина 2, Насилство, Трезор, Топлик, Тендери, Тарифа, Тенк, Труст, Триста, Тотал, Траекторија, Талир, Империја, Странски Служби, Актор, Лидери, Тарифа 2, Транспортер 2, Моќник, Дизајн, Поштенска банка, Пропаганда, Империја 2, Хармонија
Базни Станици, Подарок и еден куп други.

Затоа сакаат да ја срушат правдата, да ја стопираат ???????? да почне преговори со #ЕУ, да влеземе во #НАТО и да одиме напред.

Но, ништо не им успеа нема ни ова.

Ударот правдата ќе го зададе за секој, ама буквално за секој, и со тоа ќе успее ????????!

Leave a comment

error: Content is protected !!