ФБ статус Ненад Јовановиќ: Видете, нешто во изјавата е спорно, а нешто не е. Море, ништо не е спорно

Да го цитирам Басара: маслинката најмногу дава кога ќе ја притиснеш. Видете, нешто во изјавата е спорно, а нешто не е. Море, ништо не е спорно. Тој што е слободен, ќе остане слободен; тој што е педер, ќе остане педер, а тој што е криминалец, ќе си остане криминалец.

А тоа, пак, што нацијата паѓа у душевен амок, тоа значи дека има некоја смена на генерации: младите варвари ги потискуваат старите варвари. И секој си го бара местото под сонцето.

После изјавата на Заев, најврв ми беше изјавата на Мицко party: “ја осудуваме секоја сексуална дискриминација”. Најшовинистичката партија на Балканот ја осудува сексуалната дискриминација. Па вакво нешто нема ниту во Боливуууд!

Зоран Заев е чесен, искрен и добар човек. За мој вкус предобар и претолерантен.

Leave a comment

error: Content is protected !!