Момче нема што да јаде, а другарчињата му ја полнат кутијата – Најубавата реклама која ќе ви го стопи срцето

Време е за ужинка во едно норвешко училиште, децата ги вадат кутиите со оброк, но само на едно момче е празна. Натажено, излегува од час, оди да се напие вода, а кога ќе се врати, наоѓа изненадување од другарчињата. Ова е најубавата реклама која сте ја виделе, за норвешки дом за згрижување деца, која ги поттикнува паровите да посвојуваат. Слоганот е – „Решенијата се најчесто поблиску отколку што мислите.“

Leave a comment

error: Content is protected !!