Костадинов ФБ статус: Нема да дозволиме мафијата на ДПМНЕ да се спаси

После сево ова, јасно им е и на малите деца зошто ДПМНЕ го кочи законот за јавно обвинителство

во собранието.

Купување време и очајнички обиди за спас на криминалците.

Ова е добра причина, колегите пратеници од дпмне да се охрабрат и да се оградат од сите

криминали на нивното раководство.

Нема да дозволиме со измислени сценарија, со глумење жртви, мафијата на ДПМНЕ да се спаси.

Leave a comment

error: Content is protected !!