Еве како да се збогатите гледајќи Евровизија

За некого Евровизија е едновечерна забава, за најголемите фанови е шестмесечна опсесија, а за некои пак е начин на заработка.

Оваа година на Евровизија има навистина одлични песни, а за оние што се обложуваат и навистина одлични коефиценти. Доколку сакате да заработите и да се забавувате, доволно е само да ги следите песните, настапите на пробите, како и менувањето на коефициентите во обложувалниците.

Реприза.мк ви предложува неколку сигурни типови, со кои ќе може да заработите некој денар повеќе:

Победник: Обложете се на Франција, Естонија, Израел, Кипар или Бугарија.

Топ 5: Обложете се на Чешка, Франција, Кипар

Топ 10: Обложете се на Италија, Кипар, Норвешка, Шведска, Грција

За влез во финале од прво полуфинале комбинирајте неколку земји на еден тикет: Кипар, Чешка, Естонија, Бугарија, Грција, Литванија, Азербеџан, Финска.

За влез во финале од второ полуфинале: Австралија, Украина, Полска, Данска, Летонија, Холандија.

Со среќа!

Leave a comment

error: Content is protected !!