Connect with us

Repriza.mk

Орце Камчев и Христијан Мицкоски се заедно на Хвар?

Македонија

Орце Камчев и Христијан Мицкоски се заедно на Хвар?

Од дневна доза случајности ????

Денеска заедно на Хвар, Хрватска, видени “жртвата” од “Рекет” Орце Камчев и Мицкоски.

Може и Орце таму го носеле како мал неговите родители, па заедно со родителите на мицко, на исто сонце купаќите ги сушиле !

Прочитани сте и фатени во сопствената мрежа што ја плетевте ????

Од рекет да не испадне мито, а другари ????

Leave a comment

Continue Reading
You may also like...

More in Македонија

To Top
error: Content is protected !!