ВМРО ДПМНЕ сака преку слуајот „Мито“ од Орце Камчев да ги натера граѓаните да ги заборават злоделата на учителот на Мицкоски, Никола Груевски

Со лажни вести, манипулации и со користење на инасталациите кои се останати од режимот се обидуваат да ја зашеметат јавноста во обид да се заборават сите злодела кои ги правеше режимот на Груевски, а кои денес се олицетворени во ликот на Христијан Мицкоски. ВМРО ДПМНЕ знае дека надлежните  многу скоро ќе го затворат случајот „Мито“ од Орце Камчев или популарно наречен „Рекет“. Вмровските портали кои го лиферуваа во јавноста исказот на Орце Kамчев пред обвинител, само потврдува дека инсталациите од претходниот режим се уште се активни во правосудството. ВМРО ДПМНЕ е во паника, затоа што американската амбасада во Скопје, побара од СЈО да продолжи соработа, а тоа значи затвор за сите кои правеле криминали во времето на Никола Груевски.

Постеување – еве како и зошто протекуваат информации во јавноста од обвинителство, судство и многу други надлежни институции.

 

Leave a comment

error: Content is protected !!