ВИДЕО: Шакира и Малума заведуваат во спотот за „Trap“

Шакира и Малума го објавија спотот за „Trap“.

Во црно-белото видео, 40-годишната Колумбијка и 23-годишниот Колумбиец гледаат провокативно во камерата додека го пеат нивниот нов хит.

Ова е втора музичка соработка на музичките ѕвезди кои претходно го снимија хитот „Chantaje“

Leave a comment

error: Content is protected !!