Ловец на богатство пронашол камера: На видеата има момче кое исчезнало пред 2 години

Ловецот на богатство Рич Алоха во текот на една своја авантура пронашол камера во Тенеси, на подрачјето околу Форест Фолса.

Прочитај Повеќе

“Водовод” Исклучува диви приклучоци во Сарај, ем не плаќаат, ем полеваат ниви со питка вода

  Јавното претпријатие „Водовод и канализација“ во Скопје утрово почна да исклучува диви приклучоци на водоводната мрежа во Општина Сарај.

Прочитај Повеќе

Тука поларната ноќ трае 111 дена! Во овој норвешки град не смееш ни да се родиш, ни да умреш – забрането е со закон!

Освен што ја носи титулата најсеверен населен град на светот, норвешкиот град Лонгјербијен, кој се наоѓа на Свалбард, е посебен

Прочитај Повеќе
error: Content is protected !!